Texter och för forum för meditation

Är du intresserad av meditation? Vill du veta mer men kanske inte vet var du ska vända dig? Kanske vill du bara hitta en plats att dela tanker och upplevelser kring meditation? Internet har mycket att erbjuda, men vilka sidor är bra egentligen? Här är några tips på några av de bästa meditationssidorna. 

Onlineforum för meditationskurser

www.oneoeight.com är en onlineplattform som erbjuder guidade meditationssessioner med olika fokus. Här finns även sessioner i hur du hittar lugn med hjälp av meditation men även hur mediationen kan vara ett verktyg i vardagen. Det finns även inspirerande videos för att få hjälp ta itu med svåra problem i livet. Det är helt enkelt en väldigt varierad plattform där det finns mycket tips och inspiration. För att få tillgång till alla videos krävs att man registerar sig och binder upp sig på en månatlig prenumeration, som dock går att säga upp när som helst. Ibland kan man få tillgång till en månad gratis provperiod. De som driver sidan är även aktiva på sociala medier, där man kan.

Texter och för forum för meditation

Ett annat forum om man vill se videos är YouTube. Här finns mängder av videos med olika inriktningar. Det är dessutom kostnadsfritt. 

Även Yogobe är ett bra onlineforum. Det är en svensk sida där du teckar medlemsskap för att få tillgång till viedosessioner men det finns även artiklar kring meditation och forskning inom ämnet. 

Bra diskussionsforum

För den som vill diskutera mediation och dela med sig av tankar och åsikter finns det många forum på internet. Ett bra forum är via sidan www.freemindfulness.org. Sidan erbjuder dessutom kostnadsfria meditationssessioner och övningar. 

Sajten Doyogawithme.com är en väl utvecklad sida med fokus på yoga och meditation. Mycket är kostnadsfritt med för en mindre avgift får man tillgång till hela sidan. Sajten har ett diskussionsforum och en blogg med inspirerande texter. Även den här sidan har konton på olika sociala medier där man kan följa dem.

Artiklar om meditation

För den som är intresserad av att lära sig mer om meditation och vad det har för inverkan på kropp och sinne, går det att hitta artiklar på nätet. Ett exempel är www.lakartidningen.com som skriver om en studie kring meditationens effekt. Även på svd.se och dn.se går det att hitta artiklar i ämnet. 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2023 Aditom.se

Tema av Anders Norén